Svenska
kr SEK
 • Din varukorg är tom!

Önskelista (0)

Integritetspolicy

  Personuppgifter och sekretesspolicy

  JBP detalj- & partihandel AB (nedan kallas Emilias) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss - dina uppgifter kontrolleras mot folkbokföringsregistret. Alla personuppgifter hanteras i enlighet gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL).

  Godkännande

  Vid registrering och beställning godkänner du att dina person-och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål, såväl generell som selektiv av Emilias och samarbetspartners.

  Rättigheter

  Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss, samt få uppgifterna rättade eller raderade genom att kontakta oss. Som Kund hos Emilias har du rätt att en gång per år, begära skriftlig information på dina uppgifter som finns i våra register och hur de används.

  Sekretess

  Emilias använder krypterad dataöverföring vilket betyder att betalning- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Om du är under 18 år och vill handla på Emilias behöver du målsmans tillstånd. Vid misstänkt bedrägeri förbehåller sig Emilias rätten att häva ett köp.